Over ons

OP MAAT GEMAAKTE SERVICE

Wij zijn het toonaangevende auto reinigings bedrijf voor u

ECS Global bied u een op maat gemaakt serviceprogramma aan. Deze kunt u zelf naar wens samenstellen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Zo kunt u er zelf voor kiezen hoe vaak de auto’s worden gewassen, met welk type detailing en welke diensten er uitgevoerd zullen worden.

Voor veel bedrijven in het mkb met een wagenpark is tijd, geld en personeel een kopzorg die ECS Global automotive kan wegnemen. Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan, om vervolgens bij u op locatie de auto’s te voorzien van “cosmetisch onderhoud”. Dit wil zeggen dat het interieur en exterieur compleet gereinigd en verzorgd wordt, zonder dat u ook maar de deur uit hoeft! Dat bespaart personeel, brandstof, slijtage, risico op schade, kosten voor de wasstraat en logistieke problemen. Aan het einde van de maand krijgt u een compleet overzicht op uw factuur. Wie zou hier niet voor tekenen?

Het personeel van ECS Global zijn mensen die zijn geselecteerd, gescreend en getraind door ECS Global training academy voor zowel de luchtvaart, automotive en de marine sector. Iedere sector heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten en aanpak welke onze mensen beheersen. We zijn dan ook met recht ECS Global cosmetic engineers waar we enorm trots op zijn!

Bij ECS Global automotive werken wij ecologisch verantwoord. Per auto besparen wij gemiddeld 150 liter drinkwater door het toepassen van onze dry wash procedure ten opzichte van de traditionele wasstraat. ECS Global staat voor ecologisch verantwoord ondernemen. Ecologisch verantwoord ondernemen is een cruciaal element binnen onze organisatiecultuur. Vanuit dit gedachtegoed hebben wij onze kortetermijndoelstelling om een waterput te bouwen in een derdewereldland behaald. Wij zijn in 2022 ambassadeur geworden van Made Blue. Samen met hun, hebben wij een waterput kunnen realiseren. Door onze donatie van 10 miljoen liter water, hebben de komende 10 jaar, 137 mensen schoon drinkwater.

De samenwerking tussen LVNL en Exegi Trading Company verloopt al een aantal jaren goed. Het personeel is vriendelijk en is goed opgeleid om de vieze auto’s om te toveren naar een schoon exemplaar. Het product die zij toepassen om de auto’s zonder water te wassen is voor ons een grote pluspunt. De producten die zij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar, wat weer goed is voor het milieu.

LVNL streeft er naar om zo duurzaam mogelijk zijn haar activiteiten uit te voeren en daarbij helpt Exegi Trading Company om het wagenpark milieubewust schoon te maken.
Ronny Koghee van LVNL
Voor het schoonmaken van onze deelauto’s maken wij gebruik van Exegi. Dit doen zij nu al meer dan een jaar, naar alle tevredenheid, voor ons. De auto’s zijn niet alleen mooi schoon maar blijven ook langer schoon, dit door de coating die in de drywash verwerkt is. Ook als er vragen zijn of een auto snel tussendoor schoongemaakt moet worden krijgen wij snel reactie en is Exegi zeer flexibel! Wij zijn zeer blij met de samenwerking en zullen Exegi zeker in blijven zetten voor de schoonmaak van onze JustGo-deelauto’s!Martijn van Asch van JustGo
Ben je nieuwsgierig naar onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen

Volg ons opSocial!

ECS Global logo
ECS Global is meer dan alleen het wassen en reinigen van auto's. Wij staan voor kwaliteit in combinatie met milieu vriendelijkheid. Wij streven ernaar om onszelf, onze producten en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.
075 240 00 80
Ma t/m Vr - 9.00 / 17.00 uur
ECS Global
Rode Ring 45K, 1566 HR Assendelft
info@ecsglobal.nl
Binnen 24 uur reactie

Hotel

Wij regelen alle zaken die te maken hebben met het onderhoud voor hotels.

Ons assortiment

  • Interieur reiniging
  • Vloerreiniging
  • Tapijt reiniging
  • Bekleding reinigen
  • Reiniging van ramen/glasoppervlakken
  • Badkamer schoonmaken
  • Oppervlakte reiniging
  • Desinfectie service