Onze diensten

We respect the earth

Bespaar op waterverbruik, brandstofverbruik en verminder CO2 uitstoot.

Water is een schaars goed in een groot deel van de wereld. De jaarlijkse beschikbaarheid is beperkt en de vraag groeit. Het waterverbruik van de mensheid heeft op veel plaatsen in de wereld een duurzaam niveau overschreden en er zijn zelfs sectoren die met ernstige watervervuiling te maken hebben. In sommige delen van de wereld wordt het leven bedreigd als gevolg van besmet water. Het verminderen van het waterverbruik en de vervuiling die de dagelijkse consumptie met zich mee brengt is een steeds groter aandachtspunt binnen de commerciële- en transportindustrie.

Ook in het dagelijks leven hebben we te maken met watervervuiling. In steeds meer steden gebruikt men gescheiden rioolstelsels in plaats van gemengde rioolstelsels. Dit betekent dat het afvalwater vanuit het huis via het riool bij de zuiveringsinstallatie uitkomt maar het hemelwater via de put en het riool in het oppervlaktewater terecht komt.

Als u uw auto, boot of caravan wast, komt het vuil en de chemicaliën uiteindelijk in het oppervlaktewater terecht met alle gevolgen van dien.

Om te zorgen dat we de oppervlaktewaterverontreiniging gaan verminderen heeft men in veel landen het autowassen op straat inmiddels verboden. Daarnaast moeten de autowasstraten aan allerlei milieueisen voldoen. Men moet bijvoorbeeld het gebruikte water recyclen en men mag per wasbeurt maar een kleine hoeveelheid nieuw schoon drinkwater gebruiken. De Bovag is in 2013 een lobby gestart bij de gemeenten om het autowassen op straat te verbieden.

De Dry Wash Quick met Nano-Tech is in dit geval een goede oplossing. U kunt uw auto, boot of caravan op elke gewenste locatie en onder elke omstandigheden wassen. De Dry Wash Quick met Nano-Tech is op geheel milieuvriendelijke wijze ontwikkeld en bevat GEEN chemicaliën.

De Quick Clean Drywash met Nano-Tech past perfect in het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid van uw onderneming.

Volg ons opSocial!

ECS Global logo
ECS Global is meer dan alleen het wassen en reinigen van auto's. Wij staan voor kwaliteit in combinatie met milieu vriendelijkheid. Wij streven ernaar om onszelf, onze producten en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.
075 240 00 80
Ma t/m Vr - 9.00 / 17.00 uur
ECS Global
Rode Ring 45K, 1566 HR Assendelft
info@ecsglobal.nl
Binnen 24 uur reactie

Hotel

Wij regelen alle zaken die te maken hebben met het onderhoud voor hotels.

Ons assortiment

  • Interieur reiniging
  • Vloerreiniging
  • Tapijt reiniging
  • Bekleding reinigen
  • Reiniging van ramen/glasoppervlakken
  • Badkamer schoonmaken
  • Oppervlakte reiniging
  • Desinfectie service